UIC Barcelona, qualificada per primera vegada com a universitat transparent per la Fundació Compromís i Transparència

01/12/20
Comparteix aquesta informació

La Universitat ocupa el quart lloc en Transparència d’un total de 26 institucions universitàries privades d’Espanya analitzades i millora la seva posició, amb 11 punts més, respecte els resultats de l’any passat.

UIC Barcelona, qualificada per primera vegada com a universitat transparent per la Fundació Compromís i Transparència
La Fundació Compromís i Transparència (FCyT) ha presentat per novè any consecutiu els resultats de l’informe “Ranking de Transparencia 2019”, una classificació que té l’objectiu d’impulsar el bon govern, la transparència, la rendició de comptes i l’impacte social de les universitats.
 
La FCyT ha elaborat l’estudi analitzant la informació rellevant de les universitats que es troba en el portal de transparència dels seus webs. Aquesta anàlisi ha seguit quatre criteris per avaluar els continguts: informació visible, informació accessible, informació actualitzada i integralitat de la informació. 
 
En l’edició d’enguany, hi han participat un total de 49 universitats públiques i 26 de privades, les quals han estat analitzades a partir de deu àrees diferents i un total de 27 indicadors. 
 
En aquest sentit, UIC Barcelona s’ha classificat per primera vegada en la categoria de Transparència i s’ha situat en la quarta posició de les universitats privades, i ha obtingut 11 punts més que el curs passat. 
 
Els indicadors en els quals ha sortit reforçada la Institució es troben dins les àrees de personal (PAS i PDI), entitats dependents, oferta i demanda i informació econòmica.